Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Glutenfria produkter

Hej,
jag undrar vilkar av eras produkter är glutenfri. Är tortillachipsen glutenfri+
Tack för hjälpet,
Andrea

Kommentarer

  • Hej Andrea!

    Tack för din fråga!

    Våra tortillachips är gjorda på majs och är därför glutenfria. Vi har också en glutenfri mjuk tortilla i vårt sortiment:



    Ha en fin dag!


    Anna Konsumentkontakt
  • Hej! Jag har just fått reda på att jag är glutenintolerant och har tidigare ätit en massa tacos och varit en flitig konsument av soft tortillas hos er. Nu är det dock svårt. Jag hittar inga soft tortillas som är glutenfria i butik. Nu i sommar var jag i Norge och er konkurrent  hade där en. Dock var de supersmå!!  Ville skriva till er och fråga varför ni inte producerar dem och i normalstor storlek. Det ska väl inte vara svårare att äta tacos för att man är glutenintolerant tänker jag smile hoppas ni kan göra någon likvärdig produkt för oss!!!!
    Emelie
  • Hej Emelie
    Så tråkigt att du har haft svårt att hitta våra glutenfria Tortilla bröd.
    De grossister som har köpt hem dom från oss är Axfood och Bergendahl's. Det innebär att du kan finna dem i Hemköp, Willys och Citygross. Hör med personalen i butik så kan de hjälpa dig vidare.
    Våra, Santa Maria's, glutenfria tortilla bröd är i princip lika stora som våra original Soft tortillas bröd.

    Vänligen
    Pia Konsumentkontakt
  • Hej!
    Jag har precis blivit glutenintolerant och undrar nu om er Teriyaki-sås innehåller gluten eller inte? Mycket tacksam för svar! Ha det fint
    Alice Josephson
  • Hej Alice
    I vår innehållsförteckning till vår Teriyaki sås står det "VETE"
    Ingredienser: Socker, vatten, sojasås (23%) (vatten, VETE, SOJABÖNOR), ättika, modifierad majsstärkelse, salt, färgämne (E150d).

    Det tillsättes inget vetemjöl i produkter med innehåll sojasås/pulver. Däremot fermenteras (vid framställning) sojan med vetemjöl och då vetemjöl/gluten är en känd allergen och vår leverantör kan inte garantera att produkten är fri från vetemjöl-fraktioner och därför deklareras vetemjöl i parates efter sojasås/pulver. Många av de som är glutenallergiker kan äta sojasås-produkter men det är något som varje enskild person får komma fram till. Vår rekommendation är att du tar det med din allergiläkare innan du provar dig fram på egen hand.

    Vänligen



    Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy