Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Har Chicken Tikka Spice Mix utgått?

Jag har länge letat efter er kryddmix Chicken Tikka men hittar den inte. Har ni tagit bort produkten ur sortimentet eller har den bytt namn?

Kommentarer

 • Chicken Tikka Spice Mix har utgått ur sortimentet. Idag har vi en produkt som heter Indian Spices Tikka Masala, som du kan använda istället!

  Tikka Masala är egentligen en Chicken Tikka i sås. Därför har vi valt att slå ihop de tidigare produkterna Chicken Tikka Spice Mix och Tikka Masala Spice Mix till en!
   
  Du kan alltså fortfarande laga ditt favoritrecept på Chicken Tikka som vanligt, men med vår produkt Indian Spices Tikka Masala. Så här ser produkten ut:


  Smaklig måltid!
  Ellinor
 • Tikka Masala är inte alls lika god som den gamla chicken tikka. Den är ger en blaskigare sås med en annan smak.
  Jag bytte till ett annat märke.
  Jonas
 • Jag har köpt Chicken Tikka sen den kom ut men nu är jag besviken. Som laktosintolerant var jag glad över att äntligen ha hittat en kryddblandning som ger en god sås tikkasås utan att behöva blanda in mjölkprodukter så ersätts den med något som kräver yoghurt. Jag har försökt använda den nya blandningen med vatten och olja som tidigare men det blir nästan oätligt.

  Letar nu efter en annan tillverkare.
  Jeanette
 • För de laktosintoleranta kan kokosmjölk vara ett bra alternativ till crème fraichen, som anges i tillagningsinstruktionerna.  
  P.S. Läs gärna om vårt arbete som förklarar orsaken till många förändringar i vårt sortiment. HÄR
  Pia Konsumentkontakt
 • Kjedelig  
  Heile familiens favoritt fins ikkje lengre sad

  Marte-Lise
 • Jag köpte många av Santa Marias indiska produkter innan men har slutat helt sedan de slutade med Chicken Tikka och Kerala Curry. Pratade med en försäljare och han visade mig att dessa två låg bland de 5 populäraste. Så urbota dumt gjort av Santa Maria.
  Att påstå att Chicken Tikka Masala skulle gå att byta ut mot Chicken Tikka - löjligt!
  Eva H
 • Tack för din kommentar. Vi skall framföra den till vår marknadsavdelning.
  Agneta Konsumentkontakt
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.