Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag hittar inte Explosion Taco Spice Mix

Har ni slutat med Explosion Taco Spice Mix? Den X-tra starka tacokryddan med Habanero. Jag hittar den inte längre i butik.
Santa Maria Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Ja, Explosion Taco Spice Mix utgick ur vårt sortiment våren 2016.

  Testa gärna vår nya hetare tacokrydda ”Taco Spice Mix Hot Cayenne”. Även den innehåller extra mycket chili för att sätta sting på dina tacos. Så här ser den ut:  Här kan du läsa mer om Taco Spice Mix Hot Cayenne.
  Pia Konsumentkontakt
 • Tyvärr är det just bara lite sting i nya kryddan och ingen hetta. Nu sörjer jag bortgången av de enda starka kryddmixer som funnits, explosion och Vindaloo.
  Joachim
 • Joachim
  Vad tråkigt att just din favorit är borta.
  Vi ska som information förmeddla till våra berörda kolleger att den är mycket saknad

  Det finns mycket du kan krydda upp Taco mixen med själv:
  Chili Pepper​​​
  Red Hot Chili Flakes​​​
  Pia Konsumentkontakt
 • Hej!

  Jag och min sambo saknar denna kryddmix djupt! Just smaken och hettan på denna kryddmix går inte att finna längre, utan det är bara genom att krydda upp Taco mixen själv i så fall. Men vi har inte lyckats få det till att bli samma sak. Det finns ingen möjlighet att få tips på hur man kan få Taco mixen snarlik Explosion-varianten i smak?
  Samuel
 • Hej Samuel!
  Vårt bästa tips är att ni kryddar upp tacofärsen med chili, till önskad hetta. Både Chili Pepper och Red Hot Chili Flakes ger en god smak som gör att den vanliga tacokryddan blir lik den tidigare Explosion. Testa också gärna ”Taco Spice Mix Hot Cayenne”, som är vår hetare tacokrydda.
  Ellinor
 • Hej Ellinor!

  Tack för tipset! Taco Spice Mix Hot Cayenne har tyvärr inte samma goda smak och som Joachim skrev så är det inte alls samma hetta som det var Explosion.
  Samuel
 • Köpte den nya "hot cayenne" så att barnen skulle få äta en extra het taco-middag. Väldigt besvikna, de tyckte att det bara smakade "vanlig" tacos. Kryddade då med chili flakes ur burk, men det blev inte på långa vägar lika bra. Dåligt att ni slutat med habanero-påsen.
  Richard
 • Hej Richard!

  Tack för din input! Vi är tacksamma när våra konsumenter talar om när de saknar en produkt i vårt sortiment.

  Ha en fin dag!
  Anna Konsumentkontakt
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.