Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kontaktuppgifter till Santa Maria

Jag vill komma i kontakt med Santa Maria. Vad har ni för kontaktuppgifter?
Santa Maria Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Det finns flera sätt att nå oss! De vanligaste frågorna vi får finns besvarade här i vårt forum, där du också kan ställa en egen fråga. Du kan också nå oss på telefon, brev och e-post.

  Santa Marias konsumentkontakt
  Telefon: 020-67 42 00
  Vardagar: 13:00 - 14:00
  Helgdagar: Stängt
  E-post: konsumentkontakt@santamaria.se

  Santa Marias huvudkontor i Mölndal 
  Argongatan 2D
  Box 63
  431 53 Mölndal
  Telefon: 031-67 42 00

  Santa Marias Sverigekontor i Solna
  Råsundavägen 18
  169 67 Solna
  Telefon: 031-67 42 00

  Vill du jobba hos oss, hittar du alla lediga jobb här.
  Anna Konsumentkontakt
 • Tyvärr är det nya kryddburkslocket utan ströare en rejäl miss. Svår att öppna, högre (= trångt i kryddhyllan) och onödigt generös vilket väl enbart gynnar er själva? Byt tillbaka eller lägg in ett vanligt strölock, som man kan pilla loss själv om man vill, under pipen.
  Erik Rossander
 • Hej Erik,

  Besluten är tagna efter decennier av input från vår konsumenter och förstås kommer även denna kritik tas i beaktan. Vi är mycket tacksamma för att våra kunder hör av sig och säger precis som de känner och upplever det. 

  Tanken med det nya locket är att förenkla dosering. Man kan öppna med en hand, större öppning till de kryddor som lätt fastnar, gör det lättare att dosera och styra kryddan, etikett på locket, teskedsmått i locket och det är godkänt av Reumatikerförbundet. Det finns tyvärr inga standardmått för kryddhyllor och -lådor. Inför den ökade höjden stämde vi av med de 10 största köksleverantörerna

  Vi håller med dig om att ströaren passar bättre till vissa typer av kryddor, så vi håller på att byta tillbaka. Jag skickar gärna några ströare till dig som du själv kan byta ut? Skicka då ett mail med din adress till konsumetkontakt@santamaria.se

  När man öppnar det nya locket är det viktigt att trycka där det står ''PUSH HERE'', tyvärr är markeringen inte lika tydlig som på bilden nedan.


  God fortsättning!

  Karin Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.