Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Santa Maria, varför plastförpackning till kryddorna på tub?

Hej!

Jag såg just en nyhet från er, kryddor på tub, vilket jag tycker är en jättebra idé om det inte vore för plastförpackningen och det oekologiska innehållet.  När ni ändå tar fram en ny produkt så frågar jag mig, varför inte göra den eko på en gång och på så sätt styra oss - era kunder - i rätt riktning???
Sofia Naumow Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Sofia
  Så trevligt att du har lagt märke till våra Krydd-paster!
  Jag ska vidarebefordra din synpunkter till mina kollegor, som jobbar med att uppdatera befintligt sortiment och ta fram nya produkter och förpackningar.

  Avsikten är att utöka vårt ekologiska sortiment allteftersom vi hittar godkända leverantörer och som kan leverera den kvantitet som gör att vi i vår tur kan erbjuda våra kunder.

  Vi på Santa Maria vet att det är en balansakt. Därför letar vi inte bara efter den perfekta kombinationen av den bästa produkten utan efter miljövänliga och funktionella förpackningar. När det gäller förpackningen till Krydd-pasterna är denna förpackning det bästa alternativet, vilket är källsorteringsbart material.

  Även om det är mycket som inte syns och hörs så har Santa Maria totalt minskat plastförpackningar med ofantliga mängder. Till hela vårt Foodservice (storkök) sortiment har vi tagit bort 1liter plastburk och ersatt detta med en ny förpackning som är producerad med råmaterial från förnybara källor och är FSC‑certifierad för att säkra att råmaterialet kommer från ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till både människor och miljö. Sedan 2012 har vi minskat vårt CO2-utsläpp med 60%.

  Läs gärna mer om detta HÄR

  Vi hoppas på din förståelse till helheten.
  Vänligen
  Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.