Louisiana bbq scallops
Jag har följt det här receptet förut och nu står inte vilka torra kryddor man ska ha med längre. Har ni kvar det?
Följ inlägget
1
följare
Hej Jennifer

Tack för att du uppmärksammar oss!
Vet inte riktigt vad som hänt där, men jag har fått svar från en av våra duktiga utvecklare och även bett en kollega att justera hemsidan.
Malin säger:
Våran Cajun krydda passar utmärkt eller gör din egna Lousiana Krydda. (jag misstänker att det är denna krydda som har fallit bort, känns rimligt då Cajun kryddan passar till Louisana mat)
Kryddblandning:
1 tsk Santa Maria Paprika Pulver eller Santa Maria Rökt Paprikapulver
0,5 tsk Santa Maria Cayennepeppar (justera efter önskad hetta)
1 tsk Santa Maria Timjan
0,5 tsk Santa Maria Svartpeppar Malen
0,5 tsk Salt efter smak
0,5 tsk Strösocker- kan uteslutas
Blanda ihop kryddorna och ställ åt sidan. Följ sedan receptet som vanligt.
Kryddblandningen ger pilgrimsmusslorna en härlig smak med mild hetta, örtighet och en rund sötma som passar fint till skaldjur.
https://www.santamariaworld.com/se/recept/lousiana-bbq-scallops/