Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Low Carb

Jag precis som alla andra svenskar har växt upp på tacos och älskar tacos i alla dess former och är så nöjd med alla nyheter ni kommer med - Men, vi är otroligt många nu som äter en låg kolhydratskost vilket innebär att väldigt många av era produkter inte längre kan ingå i vår vardag.
Jag tror ni hade kunnat nå så många fler konsumenter om ni hade introducerat en låg kolhydrat serie, både när det kommer till kryddmixerna men framförallt tortillabröden osv!

Kommentarer

 • Hej Frida
  Visst är det gott med Tacos i alla former!

  Att leva på låg kolhydratskost kan nog vara en utmaning i detta sammanhang.
  Än så länge finns det inget som slår vetemjölets bakegenskaper. Om man använder andra ingredienser, t.ex. som vi har i vår glutenfria tortilla, (se HÄR) är det svårt att komma upp i samma kvalitet och ändå är den fortfarande kolhydratrik.  
  Kryddor, även om man tar en mindre mäng, så är de i sig naturligt kolhydratrika.
  Titta på våra chili flakes t.ex. Red Hot Chili Flakes Som du ser är det en viss svårighet, om man vill hålla sig till en så naturlig produkt som möjligt, dvs utan massa tillsatsämnen, E nummer m.m.

  Vi ska naturligtvis förmedla dina åsikter och önskemål till berörda kolleger som information och vara medvetna om tidens trender.
  Ha en fin fredag!
  Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.