Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Saknar Malen Kummin i ert sortiment!

Hej, jag har ett STORT problem; malen kummin verkar ha utgått ur de flesta kryddtillverkares sortiment, bland annat ert. Min patenterade grillsås är i fara. Vad kommer sig detta av? Vågar man hoppas på att kryddan återkommer till hyllorna? Spiskummin är inte grejen, kort sagt.... Vänligen //Staffan
Staffan Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Staffan!

  Ajdå, det låter ju oroväckande inför grillsäsongen!

  Tyvärr är det ju så att vi ibland får plocka bort artiklar ur sortimentet som inte har så stor efterfrågan. Men jag tar givetvis din önskan om att mald kummin ska återkomma vidare till vårt kryddteam.

  Ha en fin dag!
  Anna Konsumentkontakt
 • OK. Hårda bud. Men såklart förståeligt. Tusen tack för besked. Detsamma. Med vänlig hälsning//Staffan
  Staffan
 • Mald och/eller stött kummin borde vara en självklarhet i ert sortiment. Brödbakning är ju en stor hipe bland alla hipsters och vi andra som bakar bröd utan att vara hipsters behöver alltid kummin, även när surdegshotellen blivit omoderna. Visst, man kan mortla själv, men ärligt talat, hur många hemmafruar finns det nuförtiden? Om man arbetar heltid och dessutom tar hand om hela hushållet, vill man gärna kunna köpa vissa saker färdiga.
  Monika
 • Bra poänger Monika! Tack för att du delar dem med oss. Jag förmedlar vidare din input till mina kollegor som jobbar med kryddsortimentet.
  Ellinor
 • Jag har med panik över att jag inte hittar den!!
  Annica
 • Det stämmer Annica, mald kummin finns inte i butik bland våra produkter, utan endast hela kummin frön. ​Vi ska informera våra kolleger att det finns en efterfråga av mald kummin.
  Hel Kummin 20g​​​
  Själv använder jag en liten kaffekvarn i stället för mortel när jag behöver mala kryddor. Den här lilla modellen duger jätte bra!


  Pia Konsumentkontakt
 • Saknar också mald kummin  Den är så god i grytor med nötkött. Var hittar man den kvarnen då? Har försökt mortla men det är svårt att få det riktigt fint då med formen fröna har.
  Jeanette
 • Jeanette, det var flera år sedan jag köpte den. Så kanske just den modellen inte finns kvar. Jag tror faktiskt jag hittade den i en ICA butik. En del större butiker har ju även lite köksredskap. Hoppas du hittar något liknande som fungerar minst lika bra!

   
  Pia Konsumentkontakt
 • Hej! Kolla in på affärerna som nysvenskarna öppnar, kummin är vanligt i Syrien och kanske finns där?? Tips!!
  Anna
 • Saknar också mald kummin. Nu kan jag inte göra min vegetariska taco med svarta bönor. Snälla ta tillbaka malen kummin till sortimentet.

  Med vänlig hälsning,
  Johan
  Johan
 • Det finns massor med recept som anger malen kummin. Obegripligt att det inte finns med i sortimentet. Jag påstår att ni totalt har missbedömt efterfrågan.
  Bertil
 • Bertil, vi ska framföra detta till vårt kryddteam och be dem omvärdera detta på nytt!

  Tack för dina åsikter!
  Vänligen,
  Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.