Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur använder jag Pickling Spices?

Jo jag tänkte prova Pickles spices. Men ska det inte blandas ut i nå vatten eller ska man bara blanda det med löken och gurkan? Står ingenting om vätska på förpackningen vad jag kan se.
Anna

Kommentarer

  • Hej Anna!
    Skoj att du vill prova våra Pickling Spices, de ingår i vårt nya sortiment med produkter för att laga maträtter inspirerade av street food. 


    Du behöver inte tillsätta något vatten. Kryddblandningen innehåller salt som drar vätska ur grönsakerna.

    Så här använder du Santa Marias Pickling Spices:
    • Skiva 0.5 gurka och 1 lök. 
    • Häll över kryddblandningen och blanda runt.
    • Låt stå 15 minuter innan servering.
    Testa gärna picklad lök och gurka till en riktigt smarrig hamburgare! Här hittar du vårt recept på Smoky Pepper Burger. Smaklig måltid!


    Ellinor
  • Grymt gott har testat
    Gert
  • Superbra produkt, kommer köpa igen! Men ni borde skriva på förpackningen att vatten inte behövs. Fick leta ihjäl mig... Men till slut hitta jag svaret här. Men bra att förpackningen förklarar att det är saltet som drar ut vätskan ur grönsakerna.
    Dragan
  • Haha! Tur att jag hittade detta forum. Va sjukt nära att skoffla ner det i en bunke med vatten.
    Markus
  • Hej Markus!

    Tack för att du hörde av dig och vad härligt att du hittade ett svar på vårt Forum!

    Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.