Vad kan man byta ut laxen mot i Pulled Salmon Wraps?
Hej!
Vi tänkte prova era nya produkter, pulled Salmon wrap!
Men en i familjen är vegeterian! Så något förslag istället för lax??
Tack
Vi tänkte prova era nya produkter, pulled Salmon wrap!
Men en i familjen är vegeterian! Så något förslag istället för lax??
Tack
Följ inlägget
1
följare
Vad kul att ni är nyfikna på vår Street Food!
En av våra kockar har testat att använda blomkål istället för lax och rekommenderar det här receptet:
Ingredienser:
1 påse Santa Maria Street Food Ginger & Chili Spices med stekpåse
1 blomkålshuvud, delat
1.5 dl rostade pekannötter, grovt hackade
1 påse (70g) spenat
1 burk Santa Maria Street Food Lemon Chutney
1 dl matlagningsyoghurt
12 st rädisor, skivade
1 paket Santa Maria Street food Chapati bread
Så här gör du:
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Lägg blomkålshalvorna i stekpåsen och strö över kryddblandningen. Förslut påsen med bifogad påsklämma.
3. Placera påsen på en kall plåt och klipp av en liten bit på hörnet på påsen och sätt in i ugnen, tillaga blomkålen i 25 minuter. Obs! Tänk på att påsen kommer expandera under tillagningen, så se till att den inte vidrör någon del av ugnen.
4. Ta ut blomkålen från ugnen och låt vila några minuter innan du öppnar påsen. Skär upp stekpåsen (akta: het ånga) och töm innehållet i en skål, dra isär blomkålen med två gafflar. Blanda med pekannötter.
5. Värm upp chapatibrödet i mikro i 30 sekunder eller 5 sekunder på varje sida i en torr stekpanna.
6. Lägg lemon chutney och yoghurt på chapatibrödet, toppa med spenat, blomkål och rädisa. Rulla ihop.