Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Saffranskladdkaka

Kan man istället göra den här goa'kakan som vanlig kaka dvs som en vanlig kaka - alla gillar inte kladdkakor och ingredienserna säger sitt - magen tar mm ej mot något som är halvfärdigt ! Om man gräddar ev.dubbelt så länge lyckas den då ? För mig påminner en kladdkaka memma som man äter i Finland-tyvärr !
Marja Reijo

Kommentarer

  • Hej Marja
    Kul att du är sugen på att baka en god saffranskaka!
    Visst kan man grädda den lite mer än rekommendation men risken är att den blir hård eftersom receptet innehåller mindre mängd mjöl och inget bakpulver.
    Ett recept för kladdkaka är just för de som uppskattar en god och kladdig kaka.

    Det finns många recept på nätet för en god och saftig kaka med vår Saffran. Kolla gärna in våra övriga recept med saffran HÄR
    Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.