Till senaste kommentaren

Har Berbere och Ras El Hanout utgått?

Hej! Jag har nu en tid letat efter kryddorna Ethiopian Berbere samt Moroccan Ras El Hanout i flera butiker. I en av ICA-butikerna sa de att Santa Maria gjort om sortimentet och att dessa troligtvis utgått. Kan det stämma, de finns ju fortfarande på er hemsida. Säljs de i någon butik i Lund?

Kommentarer

 • Hej Eva
  Trevligt att du är ute efter våra goda och intressanta kryddblandningar som Ethiopian Berbere och Maroccan Ras El Hanout
  ICA centralt har valt att ta bort dem ur sitt sortiment, men de finns kvar i vårt sortiment!
  Maroccan Ras El Hanout har Bergendahl's centralt tagit hem från oss, det innebär att man kan hitta den i Citygross -butiker. Och Berbere har Axfood centralt, deras underliggande butiker är bl.a. Hemköp och Willys.

  Jag testade på nätet och sökte på ett av Lunds postnummer, 222 20, och fick fram Hemköp och mat.se när det gäller Berbere.

  Hoppas vår info hjälper dig! Vi säljer inte direkt mot butik utan centrallager därför har vi ingen specifik information om vilken butik som har vad.

  Trevlig helg!  Pia Konsumentkontakt
 • Hej!
  Jag har nu under ganska lång tid letat såväl i butiker som på nätet efter denba krydda ytan framgång. Svaret jag ser på er hemsida här är från 2018. Är det så att denna fina krydda ändå har utgått från ert sortiment? Eller annars hur kan jag få tag på den?

  Mvh
  Pettdr
  Petter
 • Trevligt att du är ute efter våra goda och intressanta kryddblandningar som Ethiopian Berbere och Maroccan Ras El Hanout
  ICA centralt har valt att ta bort dem ur sitt sortiment, men de finns kvar i vårt sortiment!
  Maroccan Ras El Hanout har Bergendahl's centralt tagit hem från oss, det innebär att man kan hitta den i Citygross -butiker. Och Berbere har Axfood centralt, deras underliggande butiker är bl.a. Hemköp och Willys.

  Hoppas vår info hjälper dig! Vi säljer inte direkt mot butik utan centrallager därför har vi ingen specifik information om vilken butik som har vad.

  Vänligen

  Agneta Konsumentkontakt
 • Varken Hemköp eller Citygross finns i Umeå.
  Kan jag beställa via er?
  Inger
 • Hej Inger,

  Som vi skriver längre upp i tråden så säljer vi inte direkt mot butik utan centrallager därför har vi ingen specifik information om vilken butik som har vad.

  Linda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.