Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vatten i Enchilada

I vårat svensk-norska hem blev vi förvirrade när vi skulle göra Enchilada, hur mycket vatten ska det vara egentligen?

Mattias

Kommentarer

  • Hej Mattias
    Du är uppmärksam, det är bra!
    • Vi tycker att våra Enchiladas blir bäst om man använder passerade tomater ihop med 1 dl vatten
    • Vi har fått feedback från våra norska kollegor att man i Norge inte använder så mycket passerade tomater, utan istället krossade (hakkede) tomater. Då behöver man inte lika mycket vatten, utan istället 0,5 dl
    • Beroende på vilken typ av tomater konsumenten använder, tycker vi att de ska testa sig fram och börja med 0,5dl vatten - och om det behövs, späda med maximalt 0,5 dl till.
    Vi håller med om att detta kan framgå bättre på förpackningen och ska ta med detta i beaktan vid näst tillfälle vi uppdaterar vårt förpackningsmaterial!

    Ha en fin dag!

    Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.