Allergi

Hej, jag har två frågor gällande allergener.1. I ert glutenfria tortillabröd står det xantangummi, från vilken råvara utvinner ni det? 2. I ert vanliga tortillabröd, finns det spår av ägg? Använder ni ägg i någon produktion? Har en son med kraftig äggallergi och hade varit så kul om han kunde äta torillabröden. Ha en fin dag. Mvh, Amanda Högberg
Amanda Högberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Amanda! 😊

    Nej det finns inga spår av ägg i tortillabröden. I vår tortillafabrik producerar vi inga produkter med ägg i och då kan det inte kontamineras av ägg. Inget av råvarorna är i kontakt med ägg i något led.

    E415 Xantangummi, är vegetabilisk och utvunnen ur socker (sockerbetan).

    Ha en fin dag😊
    Linda-Bo
  • Tack så hemskt mycket för snabbt svar. Vad glada vi blir, det blir helt klart tacos till middag! 

    Ha en fin dag!
    Amanda Högberg
  • Hej Amanda, va härligt att höra!

    Önskar er en härlig taco-kväll!🤩

    //Linda
    Linda-Bo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.