Easy Cooking Hamburger

Hej!

Jag kommer fortfarande ihåg Hamburgerkryddan från min barndom. Det som var speciellt med den vara den grillade smaken den gav köttfärsen när man gjorde biffar. Jag har testat många olika kryddblandningar i hopp om att finna någon som är så fulländad som den var, men har ännu inte hittat den igen. Jag vill föreslå att den kryddan får komma tillbaka, om inte för alltid så under en tillfällig period så man kan stocka upp.

Kommentarer

 • Hej Anton!
  Härligt att du har så gott minne av vår Hamburger mix från kryddserien "Easy Cooking"!
  Sedan 2011 producerade inte Santa Maria någon produkt mer med ett smakförstärkningsmedel, E621, Natriumglutamat. Detta ämne är något som tilltalar smaksinnet mycket och ibland även kallas för den 5:e grundsmaken, umami. Det är inte förbjudet men ett mycket omdiskuterat ämne.

  Många av mixerna i denna kryddserie "Easy Cooking" innehöll en hel del natriumglutamat, och då Santa Maria tog beslutet att lyssna på sina konsumenters intressen kunde vi inte behålla dessa kryddorblandningar och inte heller "framkalla" samma smakresultat utan natriumglutamat.

  Så tyvärr kommer inte din favorit tillbaka. Har du lagt märke till att vi har en annan hamburgermix? En kryddblandning med fyllig smak av rostad vitlök och peppar. Används för att skapa en riktig god hamburgare, inspirerad av street food.

  Vi hoppas att denna kan vara ett gott alternativ!
  Vänligen,

  Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.