Grillkrydda citrus ändrad

Hej,
Varit och handlat favoritkryddan grillkrydda citrus. Till min stora besvikelse så ser jag att den ser annorlunda ut och jämförde innehållet med min gamla burk. Det är inte alls samma krydda som jag har köpt!!!
Har ni ändrat på innehållet men behåller namnet? Skandal, man blir ju lurad! Vad heter grillkrydda citrus numera?

Kommentarer

 • Hej Carina,

  Vår krydda ''Citrus'' finns kvar men heter nu istället ''Grillkrydda Citron''. Den finns att köpa på Willys, Hemköp, Ica och City gross.

  I samband med nytt etikettmaterial och vårt arbete med att ta bort så mycket tillsatsämnen, sänka salt och socker har en del förändringar genomförts.
  Så den smakar inte riktigt som förr men vi hoppas att den är minst lika god!
  Nedan kan du jämföra ingredienserna:

  Tidigare: Salt (25%), gult och brunt SENAPSFRÖ, vitlök, lök, SENAPSFRÖPULVER, gurkmeja, paprika, svartpeppar, arom, syra (citronsyra),
  cayennepeppar, citronjuicepulver (1,3%), tamarindextrakt, bockhornsklöver, rosépeppar, kaffir limepulver, klumpförebyggande medel (E551), citrongräsextrakt.

  Nya; Salt, kryddor (lök (18%), paprika (13%), svartpeppar, vitlök (2,0%), dragon, ingefära, tomat, SELLERIFRÖ, chilipeppar, cayennepeppar, spiskummin), örter (persilja, rosmarin, oregano), jästextrakt, citronjuicepulver (3,0%), citronolja, naturlig arom, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

  Vi framför givetvis era åsikter till berörda kolleger. Vi vet att frågan är tagen av vår marknads och utvecklingsavdelningen, dock har vi ännu inte några nya besked att delge i dags läget. Men lovar att återkomma så snart vi vet mer.

  Hälsning,

  Malin Malmsten
 • Hej.
  Håller med fullständigt. Den tidigare varianten var mycket bättre. Den gjorde att barnbarnen började äta fisk. Nu är vi tillbaka på ruta ett. Tråkigt att ta bort ett vinnande koncept!
  Mvh
  Ove Johansson
  Ove Johansson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.