Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Italiensk salladskrydda har ändrat smak?

Jag fyller på kritiken angående det tröga nya burklocket. En klar försämring, men värre är att kryddan ändrat smak. Smakar nästan ingenting. Italiensk salladskrydda . Trist :-(
Anita Zerpe

Kommentarer

  • Hej Anita
    Tack för att du hör av dig till oss och delar med dig av dina åsikter.

    Du är uppmärksam, och det gillar vi! Vår avsikt är inte att försämra vår kryddblandning. De förändringar vi utfört är att vi har sänkt salthalten med 9% och sänkt druvsockret med 1% och ökat lök med 5 %. Örterna är oförändrade och likaså purjolök och vitlök.

    Vi har starka påtryckningar från både samhället och myndighet att sänka salt, socker och tillsatsämnen. Läs gärna mer om vårt arbete: H Ä R

    Tidigare innehållsförteckning:
    Salt (49%), lök, druvsocker, vitlök, purjolök, andra örter, persilja, oregano, klumpförebyggande medel (E551).

    Uppdaterad innehållsförteckning
    Salt (40%), kryddor (lök (20%), vitlök, purjolök), örter (11%) (persilja, oregano, basilika, timjan, dragon, salvia), druvsocker, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

    Att ha mindre salt i sin kost är ofta en vanesak. Det du kan göra är att själv är att smaka dig fram med lite extra salt.
    Vi hoppas på din förståelse till helheten.
    Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.