Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför har ni slutat med Kokosmjölk 400ml?

Hej!

Varför har ni slutat med kokosmjölk i 400ml tetrapack? Det blir väldigt högt literpris med de små förpackningarna ni har.

Hugo Thulin
Vedum
Hugo Thulin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Hugo
  Trevligt att du hör av dig till oss! Stämmer, det har skett förändringar, du är uppmärksam, det gillar vi!
  Vår tidigare tetra kostade omkring 19,90 och vår nuvarande ca 14,50. Det innebär en höjning per ml med ca 15%.
  Varför? Jo, vi har valt att förbättrad vår kokosmjölk, d.v.s. renare innehåll, en högre fetthalt (=mer smak, dryg och bättre kvalitet). Vi köper också från en ny leverantör som har en hållbar produktionslinje, helt enligt med våra mål för en hållbar framtid.

  Läs gärna mer om vårt arbete: Godare mat och godare klimat!
  Pia Konsumentkontakt
 • Menar ni att alla recept som idag är anpassade efter en burk kokosmjölk ’a 400 ml går att tillaga med en förpackning av er nya ”drygare” kokosmjölk på 250 ml med samma resultat? I mina öron låter det osannolikt, detta är bara ännu ett exempel på hur matleverantörerna minskar förpackningarna och höjer priset. De priser ni skriver ovan har jag aldrig stött på på vare sig Coop, Ica eller Willys, en burk på 400 ml har alltid legat kring 16-19 kr, nu tar dessa butiker 16-17 kr för den mindre pappförpackningen på 250 ml, en prishöjning på ca 45-50% alltså inget annat än lurendrejeri. Tur det finns andra märken att köpa...
  Jonas Olofsson
 • Jonas, det är bara prisexempel ovan. Alla butiker tar olika, d.v.s. de sätter sina egna priser. Men jag ska absolut framföra hur våra kunder upplever det till berörda kolleger.
  Tack för att du hörde av dig med dina åsikter!

  Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.