Finns Pastakrydda Original kvar?

Hej!
Jag och min sambo letar överallt efter Pastakryddan Pasta Original, men vi hittar bara Pasta Spagettikrydda...Den är inte alls lika god tycker vi och skulle gärna vilja veta hur vi får tag i Orginalkryddan istället!? Tack på förhand!
Sebastian Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Sebastian,
  Vi har idag bara Pasta Spaghettikrydda i sortimentet, vilket förklarar varför ni inte längre hittar Pasta Original i butik.

  Däremot vill jag tipsa er om att testa vår kryddkvarn Pasta Rossa och även vår kryddblandning Italian Basilico. De passar riktigt bra till pastarätter och jag tror att ni kommer gilla dem båda! Förhoppningsvis kan de ersätta er tidigare favorit Pasta Original i kryddhyllan!


  Här hittar ni ett recept på en pastasallad med parmaskinka, mozzarella och oliver, smaksatt med Italien Basilico!

  Ellinor
 • Hittar varken pasta kryddan eller spagettikryddan längre i hyllorna. Har letat både i Sthlm och i Linköping. Kan ni tips om en butik som har den? Gillar inte basilika smaken någe vidare. Men Pasta kryddan (spagettikryddan) är väldigt god.
  Bengt Svensson
 • Bengt, trevligt att du gillar vår "Pasta Spagettikrydda".
  Pasta Spagettikrydda
  Enligt våra noteringar är den tillgänglig att beställa för i princip alla butiker (ICA, Coop, Hemköp, Willys). De enskilda butikerna bestämmer själva om de vill ha Santa Marias kryddor eller ej och även vilket utbud. Tyvärr betyder det inte att de har alla våra kryddor. Men fråga efter den i butik så skapar du en efterfråga.

  Hoppas du hittar den igen, och att din butik, där du bruka handla, lyssnar på dig.
  Pia Konsumentkontakt
 • Coop har tagit bort den ifrån sitt central lager. Så av dem går den inte att beställa. Ringde också ICA för att se om de har den och de har de. Om de inte har kryddan i butiken, så får man beställa hem. Både ICA och Coop butiker har valmöjligheten av välja att inte beställa hem varan även om kund vill ha den. Burken hemma är inte slut än, ska bli spännande att se om man lyckas får tag i några burkar. Har inte provat med Willys eller Hemköp ännu.
  Bengt Svensson
 • UPPDATERAD INFORMATION (2019-06-12)
  Pasta original är fortfarande ur sortimentet så även nu liten glasburk Pasta spagettikrydda.

  Vi hänvisar till en storlek större glasburk på 67g Pasta Spagettikrydda 67g
  Pia Konsumentkontakt
 • Jag måste bara säga att Pasta Spaghetti kryddan är värdelös. Den smakar inte gott och jag kommer aldrig mer köpa den. Pasta orginal däremot var fantastisk,  jag är djupt besviken över att ni tagit bort den.
  Amanda
 • Tack Amanda, för att du delar med dig av dina åsikter, vi ska förmedla dessa till våra kolleger.

  Ha en fin eftermiddag!
  Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.