Till senaste kommentaren

Street food Ginger chili pulled lax

Hej!

Kan det stämma att street food ginger chili har utgått? Tillsammans med chapatibröden och lemon chutneyn? Så fruktansvärt tråkigt i så fall. Något av det godaste jag ätit på länge!
Vet ni om det finns i sortimentet i Danmark?

Tack på förhand!
Charlotte  (som har bjudit alla i min närhet på denna mat som varit stormförtjusta allihop! 😀  )
Charlotte Larsson Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Charlotte,

  Vad roligt att du gillar våra produkter, men tyvärr har dessa produkter utgått ur sortimentet. Jag skickar vidare dina åsikter till berörda kollegor och så får vi se vad som händer!

  Hoppas du får en fin dag!

  Vänliga hälsningar,
  Malin Malmsten
 • Håller med. Det var supergott och enkelt att tillaga. Saknas verkligen.  Varför har det utgått, det var ju ganska nytt i hyllorna?
  Ingela
 • Hej Ingela,

  Vad kul att även du gillade våra produkter! Tyvärr så var efterfrågan låg på dessa produkter och därför har de blivit bortplockade ur sortimentet.

  Hoppas du får en trevlig dag!

  Vänliga hälsningar,
  Malin Malmsten
 • Ingela jag tyckte också det var en kort period. Alla jag bjudit det på har tyckt att det var jättegott och en bra idé med stekpåsen också och de har velat testa att göra det själv, men så hittade de inte dem i butiken någonstans.
  Hade jag vetat att det skulle utgå hade jag bunkrat 🙁
  Charlotte Larsson
 • Hej!
  Jag vill också inflika att det är jättesynd dessa har utgått ur sortimentet. Finns det verkligen inte några överblivna man kan få köpa? Jag bunkrade men har nu bara en kryddpåse kvar. 🙁 Man kan ju använda andra bröd och chutney, men kryddblandningen är svår att fixa själv. Önskar verkligen ni kunde börja sälja dessa igen.

  Vänliga hälsningar Annika
  Annika Nilsson
 • Visst är det tråkigt, Annika.

  Tuffa system i handeln/butik, om något inte säljer bra tar man bort den från hylla för att ge plats till något som kanske säljer bättre.

  Pia Konsumentkontakt
 • Please consider this one more vote to bring back these spices (we just ran out of our little stash)!
  Michel
 • Hej, jag saknar också dessa i hyllorna! Verkligen jättegott och lätt att laga, inget ni tänker återinföra? Eller liknande kanske? Alternativt dela med er av mängden kryddor för att kunna göra en egen kryddmix hemma?
  Cecilia
 • Cecilia,visst är det tråkigt, när fina kryddblandningar försvinner bara för att de inte blir upptäckta och säljer som smör 🙁

  Här har du ingrediensförteckningen som står i fallande ordning:
  Kryddor (vitlök, ingefära (7%), chilipeppar (6%), svartpeppar, kaffir limeblad), röd paprika, lök, salt, potatisfibrer, korianderblad, surhetsreglerande medel (citronsyra), sojasåspulver
  Pia Konsumentkontakt
 • Då produkten har upphört stänger vi denna tråd för fler inlägg.
  Men vi ser och noterar hur många av er som öppnar/läser inlägget.

  Vänligen
  Pia Konsumentkontakt
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.