Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Var kan jag få tag på Taco krydda storförpackning?

Hej jag har tidigare köpt er taco krydda på storförpackning men den verkar svår att få tag på numera. Har ni slutat sälja den till konsumenter
Håkan Lavandler Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Håkan
  Den finns kvar, men i ny förpackning!
  Den ser ut så här numera: Taco Spice Mix 532g/95 portioner

  Från oss köper Axfood och Coop centrallager storförpackningen, och det innebär att de underliggande butikerna som Willys, Hemköp och Coop har den i stitt sortiment eller har tillgång att beställa.

  Hör med dem i butik så hjälper de dig!
  Vänligen,
  Pia Konsumentkontakt
 • Taco Spice Mix 532g/95 portioner går inte att få tag på hos Coop Arninge Täby. De säger att Santa Maria inte får sälja den till Coop. Varit i kontakt med Coop men de säger att den utgåt ur sortimentet .
  Mvh Robert Eriksson
  Robert Eriksson
 • Robert, glädjande besked, vi har kvar vår Taco Spice Mix 532g! Trots att det egentligen är en Foodservice/storköks förpackning vill en del ha den i butik.

  Det har skett en del förändringar, inte från oss sett men enligt den sista listningen. Axfood och Coop har valt (Centralt) att inte ha kvar den i sitt sortiment, och det innebär att de underliggande butikerna inte längre kan beställa hem den.

  Nu är den listad hos ICA och Bergendahls (Citygross-butiker). Så det är där du får leta numera. Hoppas vår information hjälper dig att få tag på den nu då!
  Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.