Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Taco kryddmix storpack rejäl höjning av priset :(

Var och handlade idag och insåg att ni har bytt ut den stora förpackningen på 1064gr mot en liten på 532gr bara och dessutom höjt priset från 99:- som den stora kostade förut på Citygross mot 75:- för den hälften så stora förpackningen ni säljer nu

Det är inte okay med en sådan prishöjning, Tillbaka med den stora förpackningen och samma pris eller sänk priset rejält på den nya förpackningen

// Missnöjd kund
Micke

Kommentarer

 • Hej Micke
  Vi förstår att förändringar i första anblick kan upplevas som utveckling åt fel håll.
  Santa Maria sätter inte butikspriserna, vi får inte, detta sköts av handeln. Men det finns förklaring till varför priset har höjts.
  Vår avsikt är förbättringar i rätt riktning gällande miljö och färskhålla våra kryddor samt minska matsvinn. Därför har det skett en del förändringar i vårt Foodservice (storkök) sortiment.
      

  • Den nya pure packen, 1-liter kommer från förnybart material och är FSC certifierad. På detta vis arbetar vi bort ca 140 ton plast per år jämfört med plast burk 1 liter som vi i samband med detta tar bort.
  • Jämför med 2 liters pure pack som vi också tar bort så är detta en förbättring då den nya 1-liters pure förpackning är FSC certifierad. Vi har valt att gå med en 1 liters förpackning då den är mer användarvänlig, exempelvis lättare att greppa och hälla ur. Att den är mindre ger också en högre omsättning och därmed en färskare krydda.
  • Vi har i samband med övergången passat på att förbättra recepten på ett 30-tal blandningar. Vi har minskat ner salt, socker samt tagit bort E-nr vilket vi har ersatt med ökat kryddinnehåll vilket i vissa fall gör dem något dyrare.
  Vi hoppas att du ser och har förståelse till våra goda avsikter.
  Vänligen,
  Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.