Till senaste kommentaren

Har Tortilla strips Sweet Chili upphört?!?

Varför har ni slutat sälja dom här?

Jennie Sandberg

Kommentarer

 • Hej Jennie
  Trevligt att du hittat vårt forum!

  Sant, de har nu utgått, eventuellt kan en del butiker fortfarande ha några kvar. Dessa chips var en tillfällig utgåva "Limited edition"

  Marknadsansvarig för produkten säger:
  "Med tanke på mottagandet så skall jag se om vi inte kan få in dem i ordinarie sortiment ganska snart. Beror dock på hur det går ihop med alla andra initiativ vi har inom chips/snacking men min uppfattning är också att dessa blivit extremt omtyckta 😊 Skall ta det vidare." S.W. 2022-03-10

  Så saknar du dem hoppas vi på att vi snart ska få dem tillbaka.

  Passar på att önska dig en fin kommande helg!
  Pia Konsumentkontakt
 • Dessa var helt oslagbara! De bästa som hänt inom chips-kategorin på många år, få tillbaka dessa i hyllorna snarast!! Jag finner dom ej någon stanns på nätet.. kan man inte få köpa några kartonger direkt från er? Mvh Mathias med släkt & hela grannskapet som har abstinens av Tortilla Strips Sweet Chili!
  Mathias
 • Härligt att du gillade våra Sweet chili chips!

  De produceras inte längre, men låt oss hoppas på att de kommer tillbaka till vårt ordinarie sortiment! 😋
  Pia Konsumentkontakt
 • Hej, vi är fler som gillar Sweet chili chipsen. Blev bjuden på de för ett tag sen och letat i varje butik jag handlat i efter det. Så här kommer flera röster till på att de ska in i ordinarie sortiment. Lovar att de säljer.
  Annika
 • Men varför försvinner alla goda smaker,först barbecue sen sweet chili?? Ta bort nått annat istället.
  Helena Styffe
 • Ni MÅSTE börja sälja dem igen. Ni tjänar nog mycket på det! 😃 älskar dem och brukade bunkra dem men allt är slut även hemma nu 🙁
  Jenny Johansson
 • Tack alla, vi påminner kolleger om att den är mycket saknad!
  Pia Konsumentkontakt
 • Gråter för att dom inte finns kvar!!!! Ni måste ta in dom i standard sortimentet! Godaste på marknaden! Har bunkrat så fort jag sett dom men nu finns dom ingenstans längre

  mvh as ledsen kund som bara vill kunna äta lite chips på kvällen. 

  Beatrice
 • Håller med! Känner mig nästan deprimerad över det, hehe. Hoppas verkligen att ni tar in den igen och låter den stå kvar tills vidare! Och ASAP också!
  Jenny Johansson
 • Jag har en öppnad påse med dessa Sweetchilichips kvar. Jag har ransonerat så att jag endast får äta fyra chips, max en gång i veckan, men jag kommer gråta blod när den är slut, vilket kommer vara innan sommaren är slut 🙄 Snäääääälllla, återinför dessa i standard sortimentet. Jag drömmer om dessa krispiga, söta chips med sting. Snälla hjälp oss!!!!
  AnnaPanna
 • Vi tackar alla för visat intresse att få tillbaka dessa chips som var en tillfällig utgåva "Limited edition". Vi har inga besked om att de kommer tillbaka.

  Vi stänger denna tråd av inlägg.
  Men vi ser alltid hur många som tagit del av informationen och noterar ert intresse!
  Pia Konsumentkontakt
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.