Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad kan jag byta vetemjölet mot för att få en glutenfri vegansk morotskaka och hur mycket isåfall

Se ovan

Kommentarer

  • Hej Jenny

    Kul att du vill prova vårt recept - Vegansk morotskaka med Frosting
    Vi har inte provat en glutenfri variant ännu men det här hittade jag på Sempershemsida:

    Fråga: Hur gör jag om jag vill byta ut vanligt vetemjöl i ett recept till glutenfri mix?
    Svar: Du byter ut vetemjölet mot glutenfri mix motsvarande samma vikt.


    Och enligt recept.se hemsida så väger 1 dl vetemjöl 60 g.
    Så ett alternativ är att du tar 120 g mix glutenfri till vårt recept som anger 2 dl vetemjöl.

    Bifogar även en artikel med lite rådgivnig om man behöver byta ut vetemjölet:
    ...istället för vetemjöl

    Lycka till Jenny!

    Pia Konsumentkontakt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.